KOCAELİ / DERİNCE - İshakcılar İlkokulu

Nis

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ile beraber çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümünü büyük bir çoşkuyla kutladık.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, bu toprakları ebedî vatanımız kılan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk , kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi, onların bize emanet ettiği şanlı mirası derin saygı ve minnetle yâd ediyoruz.

Ock

Okulumuz karne törenine katılan Derince Kaymakamımız Sn. Mustafa DEMİRELLİ'ye, Derince Belediye Başkanımız Sn. Zeki AYGÜN'e, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Ayhan ERİN'e,Şube Müdürlerimiz Sn. İbrahim YILDIRIM ve Sn. Hasan BALA teşekkür ederiz.

Ock