KOCAELİ / DERİNCE - İshakcılar İlkokulu

OKULUMUZ TARİHÇESİ

Okulumuz, adını sınırları içinde bulunduğu İshakçılar Mahallesinden almaktadır. 1970 yılında Ortaokul olarak başka binada eğitime açılan okulumuz, 1989 yılında şimdiki binasına taşınmıştır. 1990 yılında taşımalı sistemle birlikte İlköğretim Okulu olarak hizmet vermeye başlamıştır. 1998 yılında ikinci binanın da hizmete girmesi ile birlikte okulumuz; 20 derslik , Müdür ve Müdür Yardımcısı odaları, Anasınıfı, Laboratuar, Teknoloji Sınıfı,Öğretmenler Odası, Kütüphane ve 2010 yılında hizmete giren Çok Amaçlı Spor Salonu gibi bölümleri ile eğitim-öğretim hizmetlerine devam etmektedir. Okul Müdürlüğünü İsmail OĞUL, Müdür Yardımcılığını Burak ERCİNS yürütmekte olup, halen 178 öğrenci ve 11 öğretmen ile eğitim öğretim faaliyetlerini yürütmektedir. Okulumuza 2001-2002 Eğitim Öğretim yılında anasınıfı açılmış olup, 2010 yılında öğrenci sayısının artmasıyla birlikte Anasınıfı şubesi 2'ye çıkartılarak daha ferah bir ortamda  eğitim- öğretim  faaliyetleri sürdürülmektedir. Okulumuz öğrencileri 8 köy ve bunlara bağlı mahallelerden; toplam 55 birimden taşımalı olarak gelmektedir.

10224 metrekare alan üzerinde kurulu olan okulumuzda imkanlar çerçevesinde yapılan birçok yenilikle geleceğimizin yarınları olan öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitimlerini devam ettirmeleri için temiz, kullanışlı sınıf ve bahçe ortamı sunulmuştur.

Yayın: 07.11.2019 - Güncelleme: 20.11.2023 13:55 - Görüntülenme: 515